- Қант - 60 г
- Какао - 1 ас қасық
- Шоколад - 100 г
- Сүт - 50 мл
- Бидай ұны - 120 г
- Қопсытқыш - 1 шай қасық
- Тауық жұмыртқасы - 1 дана
- Сары май - 70 г
Пісіру жөніндегі нұсқау:
- Пешті 180 градусқа дейін қыздырыңыз.
- Кастрюльге май, қант, шоколад (30 грамм), какао мен сүтті салыңыз. Қоспаны қайнауына жеткізіңіз және оттан алып тастаңыз.
- Қоспа салқындаған кезде жұмыртқаны қосып, аздап көпіртіңіз.
- Ұн мен қопсытқышты қосыңыз, араластырыңыз.
- Қалған шоколадты тураңыз.
- Пішінді 2/3 қамырмен толтырыңыз, одан кейін оған шоколад кесекшелерін батырыңыз.
- 25 минут пісіріңіз.